Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از کشاورزان شهرستان دلگان نسبت به توزیع مخلوط گندم و جو به اسم بذر اصلاح شده ابراز گلایه کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در روز های اخیر مشکلات زیادی از کشاورزان سیستان و بلوچستان از بی آبی ، نبود کامیون، کمباین  و عدم سوخت برای کامیون ها منتشر شد که در این بین کشاورزان منطقه سیستان و شهرستان دلگان رکوردار خسارت های وارده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

علی ای حال پیگیری رسانه ها در خصوص مشکلات کشاورزان سبب شد تا کشاورزان بار دیگر جهت پیگیری و انعکاس مشکلات خود در تماسی که با رسانه ها داشته باشند از معضل جدیدی که برای آنها رخ داده است اظهار گلایه کنند.
 
محمد صدیق نیا یکی از این کشاورزان شهرستان دلگان در گفت وگو با دلگان پرس با اشاره به اینکه ما کشاورزان طبق هر سال بذر اصلاح شده از جهاد کشاورزی تحویل گرفتیم، اظهار کرد: الان نماینده ی غله استان در دلگان مستقر شده حدود 30 درصد گندم ها را رد می کنند و می گویند جو دارند.
  وی ادامه داد: در حالیکه بذر اولیه این گندم ها را به عنوان بذر اصلاح شده؛ از جهاد کشاورزی تحویل گرفتیم، پس قضیه خرید تضمینی گندم توسط دولت چه می شود.
  این کشاورز دلگانی عنوان کرد: بعد از هفت ماه تلاش و زحمت بسیار زیاد، این گندم را برای خود کفایی کشور به عمل آوردیم، الان این گندم ها را کجا تحویل بدهیم. صدیق نیا خاطرنشان کرد: این معضل خود را به مسئولان انعکاس دادیم اما متاسفانه جواب قانع کننده ای که مشکل کشاورزان را بر طرف کند، عایدمان نشد.
علی ای حال گویا مشکلات کشاورزان در استان پایانی ندارد و هر بار باید منتظر خبر جدیدی از کشاورزان باشیم. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۷۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه کارگاه آموزشی اصلاح الگوی تولید و ارتقای بهره روی آب و خاک در بیرجند گفت: سال گذشته در کشور حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان پرداخت شده و هم اکنون نیز کارشناسان بیمه در حال برآورد خسارت در مناطق مختلف که به دلایلی همچون سیل و دیگر حوادث دچار خسارت شده اند هستند.

کریمی افزود: ۴ میلیون هکتار از اراضی کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد که عمدتا هم غلات، گندم و جو است.

وی همچنین از خرید یک میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شرکت غله و بازرگانی دولتی در کشور خبر داد و افزود: برداشت گندم و جو و محصولات پاییزه در کشور از جمله در استان‌های خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص راهکار‌های جبران کمبود علوفه در کشور نیز گفت: تلاش می‌شود این کمبود با افزایش بهره وری، تغییر شیفت کشت به سمت پاییز و استفاده از ارقام و روش‌های کم آب بر جبران شود.

کریمی افزود: نیاز خوراک دام در کشور حدود ۸۰ میلیون تن است که ده میلیون تن از مراتع، ۲۶ میلیون تن از محل تولیدات علوفه ایی و ۱۵ درصد از سایر قسمت‌ها و مابقی از واردات تامین می‌شود.

در این کارگاه آموزشی که با هدف اصلاح الگوی تولید علوفه و ارتقاء بهره وری آب و خاک برگزار شد بیش از ۲۰۰ نفر از کشاورزان، دامداران و کارشناسان کشاورزی شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان